Perinteinen kiinalainen Akupunktio/ Tuija

Akpunkti0

Akupunktio on kokonaisvaltaista hoitoa fyysisiin ja psyykkisiin vaivoihin.

Akupunktiolla voi hoidattaa mm astmaa, allergioita, korkeaa verenpainetta, sydämen vajaatoimintaa, suolistovaivoja, ylipainoa, syömisongelmia, päänsärkyjä ja migreenejä, kolmoishermosärkyä, unettomuutta, uupumusta, lihas-, ja nivelongelmia, kipuja, reumaa, raskaudenaikaista pahoinvointia, mielensairauksia, erilaisia riippuvuuksia, kilpirauhasen vaivoja, diabetesta, kuukautisvaivoja, stressiä, flunssaa ja paljon muuta. Se sopii avuksi myös henkiseen kehitykseen.

Hoito rentouttaa aina ja sopii kaiken ikäisille. Alussa hoito tapahtuu kerran tai kaksi viikossa.

Hoitomuodot ovat neulahoito, joko moksan (akupisteen lämmitystä moksapuikolla)  kera tai ilman, qi gong ja kanavahieronnat. Neuloja pelkääville akupisteet voi painella.

Ensikäynnillä haastattelen asiakastani kokonaisvaltaisesti, jotta hoito kohdentuisi juuri hänen elämäntilanteeseensa. Yhdessä pohditaan asiakkaan elämäntilannetta, mikä elämässä ei suju ja miksi esim liian stressaava työ ja huonot yöunet tai vaikka huoli omasta taloudesta yhdistettynä johonkin vaivaan tai parisuhde joka turhauttaa ja niskahartiajumi.

Diagnosointiin kuuluu myös kielen katsominen ja pulssin ottaminen. Ne kertovat asioita jotka myös auttavat hoidon suunnittelussa. Ensimmäinen käynti on pidempi kuin seuraavat käynnit.

Perinteinen kiinalainen lääketiede on vuosituhansia vanha hoitoperinne, joka on kokonaisvaltaista tutkielmaa siitä miten ihmisen tulisi elää, auttaen häntä olemaan harmoniassa sisäisen kanssa kuten tunteet, ravinto ja hengitys sekä ulkoisen kanssa kuten sää, ruoka ja ihmissuhteet.  Akupunktiolla autetaan ihmistä pääsemään kohti tätä harmoniaa, jolloin ihminen kokee usein vaivojensa helpottuvan ja huomaa nauttivansa elämästään enemmän. Unesco on julistanut akupunktion ja moksibustion ihmiskunnan aineettomaksi perinnöksi ja WHO suosittelee akupunktiota jopa 400 sairauteen.

 

Akupunktiohoito

 

Hoidon ensimmäinen kerta:

haastattelen asiakkaan jotta voin kohdentaa hoidon juuri hänelle sopivaksi. Diagnosointimenetelminä käytän haastattelun lisäksi kielen- ja ihonvärin tarkastelua sekä pulssinottoa. Kesto noin 120 min.

 

Seuraavat hoitokerrat:

aluksi jutellaan voinnista ja elämän sujumisesta, otan pulssin ja katson kielen sekä teen hoidon. Kesto noin 60-90 min.

Hoitovälineenä ovat neulat, moksaus (akupisteiden lämmittämistä puikolla) , qua sha (lihaskalvojen avausta) tai qi gongilla (energeettinen hoitomuoto, jossa välitän maailmankaikkeuden energiaa asiakkaaseen) hoitaminen. Usein hoitoni on sekoitus näistä.

 

Hinnasto

Ensimmäinen kerta haastattelu ja hoito 120min/80 €

Seuraavat kerrat 60-90min/55 €

 

Koulutukseni

Olen tehnyt töitä hoitoalalla ja toiminut Suomen Punaisen Ristin ensiaputoiminassa. Olen valmistunut Suomen taolaisesta neijing-koulusta. Koulu on kansainvälinen jonka pääpaikka sijaitsee Espanjassa. Koulun on perustanut Jose Luis Padilla Corral v.1967. Suomessa opettajanani on toiminut mm Gandul Saris-Sauri ja itse toimin tällä hetkellä Helsingin koulun sijaisopettajana.  Lisätietoja koulustamme www.neijing.fi

Varaa aikasi joko suoraan minulta tai poikkea hoitolaan.

Perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeutti

Tuija Kemppainen puh. 040 539 2728