EkoPharma-kasvohoidot

EkoPharma täydellinen kasvohoito 105min/ 105€

(sis. alkupuhdistus, kuorinta, lämpimät kompressit, mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, hieronta, tehoseerumi, hoitoöljy, silmän ympärys ja kasvonaamio ja hoitovoide

EkoPharma- kasvohoito ihonpuhdistus 75min/ 75€

(sis.alkupuhdistuksen,kuorinnan,mekaanisen puhdistuksen,
naamion ja hoitovoiteen.
Kulmien muotoilun). 

EkoPharma-Virkistävä ja kosteutta kasvohoito 75min/ 85€

(Sis.Alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, hieronta,tehoseerumi ja hoitoöljy, silmänympärys- ja kasvonaamio, hoitovoiteet)
Kulmien muotoilun). 

EkoPharma Ravitseva ja kiinteyttävä tyrni kasvohoito 70min/ 95€

Tyrni-hoitolinja kiinteyttää ja uudistaa ihoa tehden siitä kirkkaamman ja sileämmän. Se uudistaa ihoa tehokkaasti ja suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä sekä sileyttää ryppyjä ja juonteita. Tehokas anti-age kasvohoito aikuiselle iholle.

sis. alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, hieronta, naamio, hoitovoide

Nuorisoihonpuhdistus 90min/70€ (alle 18v.)

(sis.alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio, hieronta, loppuvoide)

 

GIGI-kasvohoidot

GIGI-Ester-C kasvohoito 60min /100€

Kuorinta, jossa yhdistyvät Ester C (C-vitamiinin johdannainen ) Mantelihappo 15%. Tehostaa mikroneulauksen tehoa.

Parantaa ihon rakennetta ja toimintaa. Mantelihappo ei ärsytä ihoa; se parantaa aineenvaihduntaa ja kudosten uusiutumisprosessia

epidermiksessä. Sopii herkälle iholle.

Mikroneulauksella 220€

BioPlasma- kasvohoito 60min/ 125€

Kosteuttava Bioplasma -kasvohoito on täydellinen valinta, kun haluat hoidoltasi sekä tehoa että ylellistä hemmottelua.
TEHOKASTA HEMMOTTELUA BIOPLASMALLA

Bioplasma kutsuu sinua uskomattoman ylelliseen ja silti poikkeuksellisen tehokkaaseen hemmotteluun. Hoito taistelee tehokkaasti kymmentä ikääntymisen merkkiä vastaan, joita ovat rypyt, laajentuneet ihohuokoset, ahavoitunut iho, kuivuus, läikät, samea iho, värimuutokset, punaisuus, elastisuuden muutokset, sekä finnit ja mustapäät. Hoidon teho perustuu puhdistaviin ja kirkastaviin hedelmähappoihin, jotka kuljettavat tehoaineet syvälle ihoon. Ohrasta saatava Azelaic -happo puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Oleuropein saadaan oliivin lehdistä ja voimakkaana antioksidanttina se auttaa taistelussa ikääntymistä vastaan sekä kehittää samalla soluille energiaa. NSA-5 Complex valmistetaan viidestä pohjanmeren levästä, jolla on uskomaton kyky varastoida kosteutta ja selviytyä vaikeissa olosuhteissa.

KIHELMÖINTIÄ JA LEMPEÄÄ HIERONTAA

Hoidossa jokainen tarkasti valittu tuote hierotaan iholle lempein liikkein. Tunnet jokaisen tuotteen tehon ihanana kihelmöintinä, jonka lepyttää rauhallinen hieronta. Tämän lisäksi hoitoon kuuluu pitkä rentouttava hieronta Bioplasman uudistavalla voiteella kasvoille, kaulalle ja decolletelle. Hieronnan päätteeksi levitetään joko rentouttava ja syväkosteuttava naamio tai kiinteyttävä ja ihon happivaurioita korjaava erikoisnaamio, jonka tarkoituksena on parantaa ihon sisäsolujen aktiivisuutta. Ihon luonnollinen kosteustaso nousee, kun iho saavuttaa rentoutuneen ja stressittömän tilan. Hoidon päätteeksi iho suojataan Bioplasman hoitovoiteella.

 

 

Kasvohoidot [comfort zone]

Syväkosteuttava Hydramemory 60min/ 88€

Syväkosteuttava, antioksidanttinen hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Tekee ihosta kosteutetun, ravitun ja silkkisen pehmeän. Palauttaa ihon napakkuuden ja kirkkauden. Taistelee ihon kuivuutta ja ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Edistää ihon kosteustasapainoa, elastisuutta ja kirkkautta. Tehokas antioksidanttinen vaikutus.

Suositellaan kuivalle iholle, ympäri vuoden. Ihanteellinen nuoremmalle iholle ja ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin.

 

Rauhoittava ja herkän ihon hoito Skin Resonance -herkälle sekä Couperosa-iholle 60min/ 95€

Tasapainottava ja suojaava hoito helposti reagoivalle iholle, joka on taipuvainen couperosaan, punoitukseen sekä hauraisiin verisuoniin. Hoidon jälkeen iho on tasapainoinen ja rauhoittunut sekä punoitus vähentynyt. Hoito vahvistaa ihon puolustusmekanismeja, poistaa ihon tukkoisuutta, ravitsee ihoa sekä tekee siitä kiinteän.

 

Syväpuhdistava – Active Purness 60min/ 105€      

Syväpuhdistava hoito, joka tekee ihosta kirkkaan ja tasaisen. Intensiivinen ja hellävarainen, tasapainottaa ja normalisoi ihon toimintoja jättäen sen raikkaaksi ja kiinteäksi.

Suositellaan: hoito sopii erityisesti epäpuhtaalle, rasvaiselle ja akneen taipuvaiselle iholle. Hoito sopii myös herkälle, kuivalle ja aikuiselle iholle. Tasoittaa ja parantaa ihon rakennetta. Puhdistaa ja uudistaa. Tasapainottaa talintuotantoa ja kosteustasoja.