Skinbooster-hoito/ Biorevitalisaatio-hoito 60min/275€

Skinbooster- toimenpide on injektiohoito, jolla kirkastetaan ja heleytetään ihoa, sekä parannetaan  ihon kimmoisuutta ja vähentää ryppyjä. Skinboosterit eivät ole täyteaineita. Niiden sisältämä hyaluronihappo on stabiloimatonta (”vapaata”) ja se leviää laajalle alueelle. Skinboostereiden teho perustuu hyaluronihapon kykyyn sitoa vettä itseensä. Kolmen kerran sarjahoito pitää ihon nuorekkaana jopa kahden vuoden ajan. Tarvittaessa sarjahoidon tehoa voidaan boostata yhdellä touch-up-hoidolla.

Luminous Lift 60min/120€

Luminous Lift on erityislaatuinen, lääketieteen inspiroima kasvohoito. Se on verrattavissa mikrohionnan tehoon, ilman epämiellyttäviä allergisia ärsykkeitä. Tulokset ovat kirkkaampi, kuulaampi ja liftaavampi iho. Suositus. paksuuntuneelle, samealle ja elottomalle iholle, jossa havaitavissa epätasaisuuksia, värivirheitä, ikääntymisen merkkejä sekä aknearpia. Suositus kerran viikossa viiden viikon ajan, kuukauden tauko ja tarvittaessa ylläpitohoitoa. Viiden kerransarjahoito 520€.

Tehokas Safiirikuorinta 60min/ 95€

Tehokas rakeellinen safiirikuorinta rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja harmaan väriselle iholle. Vaihtoehtoinen hoito timanttihionnalle.

Hoito kuorii kuolleet ihosolukot pois ihon pinnalta, jolloin ihosta tulee puhtaampi, kirkkaampi ja terveemmään näköinen. Safiirikuorinta tehostaa myös tehoaineiden imeytymistä ihoon.

Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, safiirikuorinnan, rauhoittavan ja kosteuttavan Naamion, tehotiivisteen sekä ihotyypin mukaiset hoitovoiteet.

Suositellaan sarjahoitona 4-6 kertaa tai kertahoitona.

KENELLE:

•Harmaalle ja karkealle iholle
•Rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle
Iholle, jossa on tukkeutuneita ihohuokosia
•Tupakoitsijan iholle
•Enneltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä

VAIKUTUS:

•Säteilevä ja tasaisen värinen iho
•Juonteiden silottuminen
•Kiinteämpi iho
•Ihon tehokkaampi uudistuminen ja pintaverenkierron parantuminen
•Epäpuhtauksien väheneminen
•Laajentuneiden ihohuokosien supistuminen
•Tehostaa tehoaineiden imeytymistä ihoon

Huom!Voidaan myös yhdistää mantelihappokuorinnan kanssa jos halutaan tehokkaampaa vaikutusta!

Ravitseva antioksidanttinen vitamiinihoito 60min/98€

Recover Touch                                                                                         

Ravitseva, antioksidanttinen monivitamiinihoito kasvoille, kaulalle, dekolteelle. Korjaa ja suojaa.

Suositellaan kaikille ihotyypeille, erityisesti ehtyneelle, kuivalle, stressaantuneelle ja väsyneelle iholle. Hyödyt: Suojaa ihoa vapaiden, radikaalien aiheuttamilta vauriolta. Ravitsee, korjaa ihon pehmeyden.

Puhdistava ja uudistava 60min/108€

Sublime Skin Double Peel 

Tasoittaa, stimuloi solujen uudistamista ja lisää ihon hehkua. Teho perustuu kaksoiskuorintaan yhdessä c-vitamiinin kanssa.

Suositellaan erityisesti aikuiselle, paksuuntuneelle, sävyltään epätasaiselle iholle sekä rasvavisuuteen taipuvalle iholle. Hoito sopii myös herkälle iholle, sillä kuorinnan teho valitaan asiakkaan mukaan. Tasoittaa ja uudistaa ihon sarveiskerrosta, edistää solujen uusiutumista, vähentää näkyvästi ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja madaltaa uurteita, palauttaa ihon hehkun ja kiinteyden.

Ikääntymistä hidastava, kiinteyttävä ja kohottava 60min/ 115€   

Sublime Skin Active Lift 

Ikääntymistä hidastava, kiinteyttävä ja kohottava hoito kasvoille ja kaulalle. Palauttaa ihon täyteläisyyden yhdessä [Comfort Zone] Active Lift Massage- hieronnan kanssa. Hoidon tehokkuudesta vastaa innoatiivinen kaksifaasinen peel-off-naamio.

Suositellaan uurteiselle iholle ja iholle, joka on menettänyt kiinteyttä ja täyteläisyyttä. Ravitsee, heleyttää, kiinteyttää, stimuloi kolmitehoista vaikutusta, joka kohottaa ja täyteläistää kasvojen muotoja. Uurteet pehmenevät ja madaltuvat.

Tasoittava, muotoileva ja kohottava 75min/120€

Sublime Skin Deluxe lift

Tasoittava, muotoileva ja kohottava hoito. Yhdessä erityisen [Comfort Zone] Active Lift Massage- hieronnan kanssa, se edistää solujen uusiutumista ja palauttaa ihon täyteläisyyden ja elvyttää kasvojen kadonneita muotoja. Tehokkuus perustuu kaksoiskuorintaan ja c-vitamiiniin.

Suositellaan erityisesti aikuiselle, paksuuntuneelle, uurteiselle ja sävyltään epätasaiselle iholle. Kiinteyttää muotoja menettäneelle iholle. Tasoittaa ihoa ja edistää solujen uusiutumista. Stimuloi kolmitehoista vaikutusta, joka kohottaa ja täyteläistää kasvojen muotoja. Ravitsee, heleyttää ja kiinteyttää sekä madaltaa uurteita

Kollageeninaamiko silmänympärysiholle 20min/28€ 

Collagen Eye Mask                                                                                                                                                           

Viilentävä geelimäinen silmänympärysnaamio, uudistaa silmänympärysaluetta näkyvästi, laskee turvotusta, tummuus tasoittuu ja juonteet mataloituvat. Sopii kaikenikäisille. Hyvä erityisesti väsyneille silmille ja matkustamisen yhteydessä käytettäväksi.

Kiinteyttävä Ulträäni kasvohoito 80€

Puhdistava Ultraääni kasvohoito 65€