Kirkastava ja vaalentava 60min/ 98€

Absolut Pearl                                                                                                                   

Kasvohoito hyperpigmentoituneelle ja syvältään epätasaiselle iholle. Palauttaa ihon raikkauden, elinvoiman ja hehkun antioksidanttisilla, tasoittavilla ja kirkastavilla tuotteilla.

Suositellaan iholle, jotka kärsivät hyperpigmentaatiosta ja ihon sävyn epätasaisuudesta.  Hyödyt välittömästi lisääntynyt ihon hehku saa hyperpigmentaation ja tummat laikut näyttämään huomaamattomilta, tasoittaa ja lisää ihon elinvoimaisuutta alfhahydroksi-happojen avulla

 

Ravitseva antioksidanttinen vitamiinihoito 60min/98€

Recover Touch                                                                                         

Ravitseva, antioksidanttinen monivitamiinihoito kasvoille, kaulalle, dekolteelle. Korjaa ja suojaa.

Suositellaan kaikille ihotyypeille, erityisesti ehtyneelle, kuivalle, stressaantuneelle ja väsyneelle iholle. Hyödyt: Suojaa ihoa vapaiden, radikaalien aiheuttamilta vauriolta. Ravitsee, korjaa ihon pehmeyden.

 

Puhdistava ja uudistava 60min/108€

Sublime Skin Double Peel 

Tasoittaa, stimuloi solujen uudistamista ja lisää ihon hehkua. Teho perustuu kaksoiskuorintaan yhdessä c-vitamiinin kanssa.

Suositellaan erityisesti aikuiselle, paksuuntuneelle, sävyltään epätasaiselle iholle sekä rasvavisuuteen taipuvalle iholle. Hoito sopii myös herkälle iholle, sillä kuorinnan teho valitaan asiakkaan mukaan. Tasoittaa ja uudistaa ihon sarveiskerrosta, edistää solujen uusiutumista, vähentää näkyvästi ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja madaltaa uurteita, palauttaa ihon hehkun ja kiinteyden.

 

Ikääntymistä hidastava, kiinteyttävä ja kohottava 60min/ 115€   

Sublime Skin Active Lift 

Ikääntymistä hidastava, kiinteyttävä ja kohottava hoito kasvoille ja kaulalle. Palauttaa ihon täyteläisyyden yhdessä [Comfort Zone] Active Lift Massage- hieronnan kanssa. Hoidon tehokkuudesta vastaa innoatiivinen kaksifaasinen peel-off-naamio.

Suositellaan uurteiselle iholle ja iholle, joka on menettänyt kiinteyttä ja täyteläisyyttä. Ravitsee, heleyttää, kiinteyttää, stimuloi kolmitehoista vaikutusta, joka kohottaa ja täyteläistää kasvojen muotoja. Uurteet pehmenevät ja madaltuvat.

 

Tasoittava, muotoileva ja kohottava 75min/120€

Sublime Skin Deluxe lift

Tasoittava, muotoileva ja kohottava hoito. Yhdessä erityisen [Comfort Zone] Active Lift Massage- hieronnan kanssa, se edistää solujen uusiutumista ja palauttaa ihon täyteläisyyden ja elvyttää kasvojen kadonneita muotoja. Tehokkuus perustuu kaksoiskuorintaan ja c-vitamiiniin.

Suositellaan erityisesti aikuiselle, paksuuntuneelle, uurteiselle ja sävyltään epätasaiselle iholle. Kiinteyttää muotoja menettäneelle iholle. Tasoittaa ihoa ja edistää solujen uusiutumista. Stimuloi kolmitehoista vaikutusta, joka kohottaa ja täyteläistää kasvojen muotoja. Ravitsee, heleyttää ja kiinteyttää sekä madaltaa uurteita

 

Kollageeninaamiko silmänympärysiholle 20min/28€ 

Collagen Eye Mask                                                                                                                                                           

Viilentävä geelimäinen silmänympärysnaamio, uudistaa silmänympärysaluetta näkyvästi, laskee turvotusta, tummuus tasoittuu ja juonteet mataloituvat. Sopii kaikenikäisille. Hyvä erityisesti väsyneille silmille ja matkustamisen yhteydessä käytettäväksi.

 

Kiinteyttävä Ulträäni kasvohoito 80€

 

Puhdistava Ultraääni kasvohoito 65€